Nieuws

Logo MTB CUP

FPS Bouw MTB CUP een unieke MTB competit ...

Op 3 juli 2022 start voor het eerst de regionale MTB competitie in Twente, Salland en de Achterhoek. Vijf wielerverenigingen hebben samen met hoofdsponsor FPS Bouw uit Almelo de handen ineen geslagen om een zomer-MTB competitie te organiseren.

lees verder
Rookmelders verplicht 2 1

Rookmelders verplicht in alle woningen p ...

Veel (brand) ongevallen in huis kunnen voorkomen worden door rookmelders. Daarom heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken een wetswijziging ingediend om ervoor te zorgen dat ook bestaande woningen voorzien worden van rookmelders.

lees verder
FPS_Deuren_kozijnen

Brandwerende deuren en kozijnen

Jaarlijks plaatsen of vervangen we honderden deuren en evenveel kozijnen bij diverse klanten. Weloverwogen en grondig te werk gaan is hierbij van belang, een deur is immers een grote opening in de brandscheiding.

lees verder
FPS Visuals Rookwerendheid

Rookwerendheidseisen verplicht vanaf 1 j ...

Er vallen meer slachtoffers door rook dan door vuur, echter waren er geen rookwerendheidseisen in het bouwbesluit. Hier is per 01 juli 2021 verandering in gekomen.

lees verder
FPS_visuals _1_

Onze nieuwe afspraakplanner!

Ons doel is om de communicatie met bewoners tijdens de projecten soepel te laten verlopen. Om deze communicatie nóg beter te maken, hebben we de afgelopen maanden onze eigen online afspraakplanner laten ontwikkelen.

lees verder
FPS_visuals _2_

Werken bij FPS Bouw!

Wordt jij onze nieuwe FPS-held? Samen beschermen we mensen tegen de gevolgen van brand.

lees verder