Ervaren timmerman

Wat ga je doen? 

Jij bent dé timmerman in ons veelzijdige team en samen met jouw team zorg je ervoor dat woningen brandveilig zijn. Naast dat je met het team op pad gaat, voer je ook alleen projecten uit. Je bent veel breder inzetbaar dan alleen het afhangen van deuren, je plaatst bijvoorbeeld ook puien en wanden.

Maar het blijft niet bij timmerwerk, je gaat ook de uitdaging aan om de woningen brandwerend af te werken.

Kortom, geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk!

Wie zijn wij? 

Wij zijn FPS bouw en we hebben een passie voor brandveiligheid. We zorgen voor complete brandveiligheid van gebouwen. Daarbij doen we méér dan alleen het brandwerend maken van doorvoeren, we zorgen ervoor dat het gebouw bouwkundig voldoet aan alle eisen.

We maken, samen met alle FPS-helden, van ieder project een succes. We zijn hardwerkende mensen met onze eigen kennis en kunde. Onze mensen zijn de belangrijkste factor in ons bedrijf en we hebben al onze helden nodig om het beste resultaat te leveren.

Lees hier meer over het werken bij FPS Bouw. 

Wat vragen we van jou? 

Jij hebt de regie over jouw werkzaamheden, je neemt het initiatief en je bent proactief. Je doel is om samen met je collega’s van ieder project een succes te maken. Omdat je ook je eigen projecten beheert, is het handig dat je een B-rijbewijs hebt.

Je komt veel over de vloer bij bewoners, het is daarom belangrijk dat je sociaal en vriendelijk bent. Omdat je zowel met je team als alleen gaat werken, is het belangrijk dat je flexibel bent en over een flink portie enthousiasme beschikt. Zodat we samen met, veel energie, aan het werk kunnen.

Wat bieden we je? 

Uiteraard krijg je een goed salaris! Niet conform de cao maar daarboven, want dat verdien je. Je krijgt mooi en goed gereedschap die je in een ruime en strakke bus kunt opslaan. Ook mag je jouw kleding zelf bijbestellen. We werken veel bij woningcoöperaties en commerciële gebouwen, daarom werk jij bijna altijd binnen (geen koude vingers meer) en je werkt (bijna) altijd in de buurt dus je bent op tijd thuis! Ook krijg je de ruimte om je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf, een nóg betere timmerman.

Word jij onze nieuwe FPS-held? 

Stuur dan je motivatie met CV onder vermelding van 'vacature timmerman' naar: info@fpsbouw.nl. Wil je liever eerst telefonisch contact over de vacature? Dat kan! Bel: 0546 49 15 96
 
Reageer
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)
Share our website