Bouwmedewerker

FPS Bouw B.V. is op zoek naar een bouwmedewerker!

Heb jij:

  • Technisch inzicht en wil jij je graag doorontwikkelen tot timmerman 2, brandpreventiemonteur of schilder;
  • Geen technische opleiding afgerond, maar ben je wel heel handig en wil je graag doorgroeien;
  • De voorkeur om te werken binnen een dynamisch bedrijf dat jou helpt te groeien en bij het behalen van een diploma;
  • Een rijbewijs B in je bezit.

Kies dan voor een afwisselende baan bij FPS Bouw B.V.

Wat ga je doen

Als bouwmedewerker bij FPS Bouw B.V. in Almelo begin je met het samenwerken met een timmerman, brandpreventiemonteur of schilder. Je gaat een timmerman assisteren met deuren afhangen, glas vervangen of je gaat een brandpreventiemonteur helpen met het brandveilig maken van woningen. Wij kijken graag samen met jou naar jouw interesses, talenten en vaardigheden. Op basis daarvan willen we met je in gesprek over de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Wie zijn wij?

Wij zijn FPS Bouw en we hebben een passie voor brandveiligheid. We zorgen voor complete brandveiligheid van gebouwen. We maken, samen met alle FPS-helden, van ieder project een succes. We zijn hardwerkende mensen met onze eigen kennis en kunde. Onze mensen zijn de belangrijkste factor in ons bedrijf en we hebben al onze helden nodig om het beste resultaat te leveren. Lees hier meer over het werken bij FPS Bouw.

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Jij past het beste binnen ons bedrijf als je een proactieve houding hebt en houdt van werkweek die flexibel wordt ingericht. Je bent iemand met een technische inslag, die wil starten met het assisteren van een timmerman, brandpreventiemonteur of schilder en door wil groeien naar een zelfstandige vakspecialist.
Zonder specifieke vooropleiding ben je bij ons ook van harte welkom, mits je gevoel voor techniek hebt, gemotiveerd bent en graag aan de slag wil gaan om je te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

Bij FPS Bouw B.V. heb je de mogelijkheid om als bouwmedewerker binnen een dynamisch bouwbedrijf het verschil te kunnen maken. Wij bieden jou de mogelijkheid om te groeien binnen een positieve werkomgeving en een gezellige werksfeer. Uiteraard krijg je bij ons een goed salaris.
Heb je nog geen diploma dan helpen we je graag aan een vakdiploma en een baan!

Word jij onze nieuwe FPS-held?

We verwelkomen je graag in ons team als onze nieuwste FPS-held. Stuur een motivatiebrief met CV onder vermelding van ‘vacature bouwmedewerker’ naar info@fpsbouw.nl.

Reageer
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)
Share our website